Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، نشست تخصصی تقریب مذاهب اسلامی شامگاه یکشنبه پنجم دی ماه با حضور جمعی از علمای شیعه و سنی پاکستان و همچنین حجت الاسلام والمسلمین دکتر حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و هیئت همراه در محل رایزنی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
 
در ابتدای این نشست احسان خزاعی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اسلام آباد در خصوص گروه های فعال تقریبی در کشور پاکستان توضیحاتی ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
در ادامه این ديدار مفتی محمد شعیب مزنی از پژوهشگران اهل سنت با اشاره انجام تحقیقی در خصوص نهضت امام حسین (ع)، گفت:  در مورد اهداف و انگیزه های نهضت امام حسین(ع) کار خاصی صورت نگرفته است و ما برای اولین بار احادیث صحیح در  این مورد را از دید محدثین اهل سنت  گرد آوری می کنیم.
 
در ادامه این نشست دکتر حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به اینکه در تحقیقات باید روش شناسی هر رشته را مورد توجه قرار داد، گفت: برای فهم متون دینی از روش فقهی استفاده می شود، اما در علم رجال نیازمند شناخت احادیث هستیم و از آن برای شناخت فقه و از فقه هم برای شناخت وظایفمان در زندگی بهره می بریم.
 
این استاد حوزه و دانشگاه، تصریح کرد: بدون دانستن علم رجال حدیث قوی و ضعیف را نمی توانیم شناسایی کنیم.
 
دکتر شهریاری با اشاره به اینکه در باب دیگری تاریخ وجود دارد، گفت: روش تاریخ متفاوت با فقه است زیرا به غیر از سند باید به محتوای حدیث هم توجه کرد و عقلا به مورخ به عنوان دانشمند تکیه می کنند و متن شناسی دانشی است که مورخ به آن اشراف دارد.
 
طبق این گزارش، در ادامه نشست مفتی ابرار حسین بخاری نیز با تاکید بر اینکه علمای معتقد به نبوت باید این مذاکرات و گفتگوها را ادامه بدهند، گفت: باید بر محوریت پیامبر (ص) و اولادش همه را جمع کنیم.
 
در این نشست حجت الاسلام محمد امین شهیدی، حجت الاسلام عباس وزیری و مولوی نذیر احمد سلامی هم به طرح دیدگاه‌های خود پرداختند.
 
انتهای پیام/
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: دبیرکل مجمع پاکستان تقریب مذاهب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۶۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت میراث مکتوب علمای اهل‌سنت آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  معاون آموزش و پژوهش مرکز اسلامی آذربایجان‌غربی گفت: امسال میراث مکتوب علمای اهل‌سنت آذربایجان‌غربی ثبت می‌شود چون آنان کتاب‌های متعددی تدوین کرده‌اند که در قالب نرم‌افزار جمع‌آوری شده و در اختیار جامعه علمی قرار می‌گیرد.

حجت الاسلام حسین منافی در مراسم تجلیل از اساتید اهل‌سنت آذربایجان‌غربی اظهار داشت: مسئله تقوا برای طلاب از همه چیز ضروری‌تر است و آنها باید به تهذیب نفس توجه ویژه داشته باشند.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه سیستم آموزشی حوزه، حجره‌محور است برای همین اخلاق، منش و رفتار استاد بر روی طلبه‌ها تاثیر فراوانی دارد.

معاون آموزش و پژوهش مرکز اسلامی آذربایجان‌غربی گفت: بی‌تردید علم به مقام حقیقی قرآن بدون طهارت نفس امکان‌پذیر نیست و با وجود اینکه مقام حقیقی طهارت نزد اهل‌بیت(ع) و پیامبر(ع) است، اگر تقوا و طهارت نفسی وجود نداشته باشد این علم بلای خانمان‌سوزی است که امروز در آمریکا و اروپا و اسرائیل مشاهده می‌کنیم و تسلیحاتی که رژیم صهیونیستی امروز مردم را با آن قتل‌عام می‌کند حاصل علم است.

وی در ادامه بیان کرد: در سال گذشته در بحث آموزش و پژوهش سه میلیارد تومان اعتبار هزینه شد که مبلغ یک میلیارد و 600 هزار تومان آن صرف بسته ارزاق طلاب و اساتید شد.

حجت الاسلام منافی اظهار داشت: در آینده‌ای نزدیک کتابخانه مرجع تفسیر علوم قرآنی در مرکز تحصصی راه اندازی می‌شود.

وی ادامه داد: اولویت‌های امسال معاونت آموزش و پژوهش مرکز اسلامی آذربایجان‌غربی، توانمندسازی طلاب و اساتید است که براین اساس، کارگاه روش تدریس جدید دو روزه در مهاباد برگزار می‌شود.

معاون آموزش و پژوهش مرکز اسلامی آذربایجان‌غربی گفت: از سوی دیگر امسال میراث مکتوب علمای اهل‌سنت آذربایجان‌غربی ثبت می‌شود چون آنان کتاب‌های متعددی تدوین کرده‌اند که در قالب نرم‌افزار جمع‌آوری شده و در اختیار جامعه علمی قرار می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • حب به اهل بیت(ع) موجب تقریب مذاهب است
  • ثبت میراث مکتوب علمای اهل‌سنت آذربایجان‌غربی
  • دانشگاه آزاد اسلامی نخبگان منطقه را در مسئله تقریب مذاهب جمع کند
  • ایران اسلامی؛ الگوی تقریب مذاهب در جهان/علما وحدت را در بین مردم اشاعه دادند
  • پایان دوره آموزشی نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم پس از 21 نشست تخصصی
  • فعالیت ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در دفاتر تلفیقی دانشگاه آزاد
  • اولویت امروز جهان اسلام غزه است/ بقاء انقلاب و استحکام آن مرهون وحدت و تقریب است
  • دیدار مؤسس جمعیت آموزش و فرهنگ مقدونیه با دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • چهارمین پیش‌نشست دوازدهمین همایش فلسفۀ دین معاصر در دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی
  • واکنش اتحادیه جهانی علمای مسلمان به خیزش دانشجویان در حمایت از فلسطین